Kontakt oss

Skien

Porsgrunn / Heistad

Skien

Langbrygga 1
3724 Skien
Tel: 35519880

Porsgrunn

Gamle Breviksveg 110
3940 Porsgrunn
Tlf: 35 51 98 80 / 906 18 861

Hos oss møter du

kristian

Kristian Ruud

Kiropraktor

Kristian bruker en helhetlig tilnærming i behandlingen av sine pasienter hvor han søker å finne årsaken til pasientens problemer og ikke bare behandle symptomene. Han har også rikelig med erfaring og kunnskap vedørende behandling av kjeveproblematikk.

roy

Roy Aune

Kiropraktor

Roy bruker en helhetlig tilnærming i behandlingen av sine pasienter hvor han søker å finne årsaken til pasientens problemer og ikke bare behandle symptomene. Han har spesielt interesse for ernæring og funksjonell mat og sammenhengen mellom kosthold og nerve, muskel og skjelett problematikk.

ane

Ane Raaen Sandmæl

Kiropraktor

Ane har en spesiell interesse for behandling av barn og svangerskapsrelatert problematikk, både før og etter graviditet.

Ane ser hele mennesket i sin tilnærming og er erfaren med stressrelaterte plager. Hun synes det er viktig å finne årsaken til pasientens utfordringer, slik at hun kan veilede og gi kunnskap for en bedre hverdag.

Ane har med sin bakgrunn som kiropraktor utdanning i å undersøke og behandle hele nerve- muskel- og skjelettapparatet og ser pasienter i alle aldre.

ina ny

Ina Strand Aas

Fysioterapeut

Ina har videreutdannelse i muskel- og skjelettfysioterapi, både basic og advanced- kursene i ortopedisk medisin. Hun er under videreutdannelse i behandlingsmetoden Mckenzie.

Ina har spesiell interesse i nakke- og skulderproblematikk, men ser pasienter med problematikk i hele nerve- muskel- og skjelettapparatet. Hun synes også det er spennende med vestibulær rehabilitering. Det er viktig for Ina å veilede deg til en bedre livskvalitet og å holde deg i arbeid.

Ina har gruppetimer på klinikken i form av slyngetrening, kettlebell og styrketrening for godt voksne.

Marte-Forsbakk

Marte Forsbakk

Teamassistent

Marte Forsbakk er vår teamassistent i 50% stilling. Hun er 35 år og har ansvar for å ta deg i mot på klinikken, håndtere alle henvendelser på telefon og mail og er generelt bindeleddet mellom behandlerne. Hun tar deg i mot med et smil😊