Våre ansatte

Hos oss møter du

Kristian Ruud

Kristian Ruud

Kiropraktor

Kristian bruker en helhetlig tilnærming i behandlingen av sine pasienter hvor han søker å finne årsaken til pasientens problemer og ikke bare behandle symptomene. Han har også rikelig med erfaring og kunnskap vedørende behandling av kjeveproblematikk.

Roy Aune

Roy Aune

Kiropraktor

Roy bruker en helhetlig tilnærming i behandlingen av sine pasienter hvor han søker å finne årsaken til pasientens problemer og ikke bare behandle symptomene. Han har spesielt interesse for ernæring og funksjonell mat og sammenhengen mellom kosthold og nerve, muskel og skjelett problematikk.

Mari Storkås

Mari Storkås

Fysioterapeut

Mari er utdannet ved OsloMet og har et brennende engasjement for faget. Som fysioterapeut har hun inngående kunnskap om undersøkelse, behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager.Mari er særlig interessert i nevrologisk rehabilitering og har erfaring med et bredt spekter av ulike pasientgrupper fra kommune- og spesialisthelsetjenesten. Hun er under videreutdannelse i behandlingsmetoden Mulligan, som innebærer manuelle teknikker som aktivt involverer pasienten.

Marte Forsbakk

Marte Forsbakk

Teamassistent

Marte Forsbakk er vår teamassistent i 50% stilling. Hun har ansvar for å ta deg i mot på klinikken, håndtere alle henvendelser på telefon og mail og er generelt bindeleddet mellom behandlerne. Hun tar deg i mot med et smil!